Tisdag till söndag...lite som vanligt, haha.....

Sprungit 5.5 km torsdag & söndag (oxå), denna veckan. Tränat två små agilitypass (bara jag & vovven Viktor) på hela veckan + liiiite på uppvisningen, cyklat 17 km/dag + gått 5 timmar med hund/dag mån till tors och bara gått 2.5 timmar/dag fre-sön (bara cyklat 1 mil under helgen).
 
Ja, vi hade ju en liten utflykt med hunddagiset i veckan (den liiiilla uppvisningen i agility). Det ösregnade, men kul med hund kan man ha ändå! 14 vovvar + Viktor och 10 personer tog sig ner på Hhu med lunch och träningskorv (i tisdags). Vi gick 14 km fram&tillbaxs och alla vovvisar skötte sig jättefint! Och Viktor var med i gänget direkt, bland alla 14 dagisvovvarna. Jag hade förberett en liten bana på morgonpromenaden (kl 05.30 fniss). När jag & Viktor visat agility en stund, så provade jag lite med Rika, en sheltie (fått klartecken från hennes matt). Hon var med på noterna, så duktig!! Sen ville boxern Sjuan prova med mig och även en liten Jack Russel som heter Harry ville prova någon tunnel. Allt för lite korv, hi. Lunchen intogs sen under tak i en paviljong på T4. Mysigt, trots allt regn. Och Viktor tyckte att det var sååå kul att säga hej till alla och få vara en i gänget.
 
Jag äter inte alls lika mycket godis mer....inte lika mycket som förr iallafall och ska äta ännu mindre (typ obefintligt lite). Men idag fick jag ett sånt godissug....fast efter några bitar var det stillat....haha, skyller godissuget på ägglossning...fniss.
 
Oh, vi har ju även haft Sveriges nationaldag denna veckan. Fint!
 
Tycker faktiskt mer & mer om laktris, hmm...innan var det ALLTID massor med choklad (endast nästan).
 
Min söta agilityprins!
 
Viktor: Oh, matte...det doftar så gott i gräset längs kanterna.....
 
Lyx: Matte, jag kommer smygande....
 
Härligt väder!
 
Köttfärsbiffar....mums!
 
Sprungit.....
 
Brukar springa i mina Asics Nimbus, men provade att springa i mina Asics gel Throne W. De kändes lätta, ja de väger väl inte mer än ca 260 g. Dämpningen var ju tillräcklig, men lite stummare än mina Nimbus. Kanske bara har dessa som promenadskor...får se.....de vill ju inte bara stå i garderoben.....
 
Hi, har nytt favorit nagellack. Brukar ha mer naturell färg. Denna heter nr 378.
 
Svenska flaggan till i fredags. Den högra är mina föräldras, fin!
 
Tacos, fredagsmys.
 
Ett litet collage....

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0